Vesijettivuokraus Maaningalla

Yhteydenotto

Hehu Oy tarjoaa vesijettivuokrausta Maaningalla, Kuopion Kallaveden äärellä. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Ota yhteyttä ja vietä kesän hauskin päivä vesijetteilyn merkeissä!

 

Vuokraa vesijetti ja vietä unohtumaton päivä Kuopion Kallaveden loputtomia mahdollisuuksia tarjoavilla vesireiteillä. Vesijetin kanssa voit lähteä esimerkiksi huvi- tai luontoretkelle tai pitää hauskaa harjoitellen erilaisia temppuja mökkiviikonlopun vietossa kavereiden kanssa. Annamme mielellämme vinkkejä parhaista reiteistä ja kohteista vesijetteilyyn. Takaamme, että näkeminen ja kokeminen eivät lopu kesken.

Kesän hauskin menopeli

Vuokrattavanasi on 5 kappaletta Sea-Doo Spark Trixx -vesijettejä, vuosimallia 2019–2021. Vuokraamamme jetit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä aloittelijoille, mutta tarjoavat rutkasti mahdollisuuksia myös taitaville kuskeille. Sea-Doo Spark Trixx -vesijetit on suunniteltu hauskanpitoon ja temppuiluun, ja esimerkiksi keuliminen onnistuu osaavalta kuskilta säädettävän trimmijärjestelmän ansiosta vaivattomasti. Voit vuokrata meiltä vesijetin perässä vedettäväksi myös muun muassa vesisukset, vetorenkaan tai wakeboard-laudan ja kaksinkertaistaa ilonpidon. Vesijetit voidaan kuljettaa haluamaasi lähtöpisteeseen, yhdessä kärryssä saamme kuljetettua kaksi jettiä kerrallaan.

Kysy lisää

Kysy myös vesijettisafareista

Järjestämme sopimuksen mukaan myös vesijettisafareita. Vesijettisafari on täydellinen aktiviteetti esimerkiksi yrityksesi virkistyspäivälle. Voimme suunnitella reitin toiveidesi mukaan tai halutessasi järjestämme kaiken puolestasi. Kuopion seudulla on lukuisia mainioita vesijetin selästä nähtäviä ja koettavia kohteita: Saaristokadun jäätelökioski saaristokaupungin ympäriajon varrella, Kuopion Saana Siikarannassa, Maljalahden satama lukuisine ruokailupaikkoineen, Hietaniemen upea hiekkaranta makkaranpaistolaavuineen, Vehmersalmen Millibaari, Alahovin Viinitila – ja paljon, paljon muuta! Ole meihin yhteydessä kysyäksesi lisää, ja pyydä tarjous vesijettisafarista.

Pyydä tarjous

Vesijettien vuokrahinnasto:

 • 3 tuntia

  130 €

 • Päivä

  195 €

  (klo 9:00–19:00)

 • Viikonloppuvuokra

  395€

  (pe klo 15:00 – su klo 17:00).

 • Hintoihin sisältyy vesijetin käyttöopastus ja pelastusliivit. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Maksuvaihtoehtona käyvät myös virikesetelit (Edenred, ePassi ja Smartum).

Kuljetus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme myös varastovuokrausta