Varastovuokraus Maaningalla

Yhteydenotto

Hehu Oy vuokraa siistiä ja turvallista varastotilaa Maaningalla, Kuopion läheisyydessä. Voit tuoda meille myös erilaiset ajoneuvosi kausisäilytykseen. Lue lisää ja soita sopiaksesi varastovuokrauksesta.

 

Etsitkö laadukasta ja siistiä vuokravarastoa erilaisiin säilytystarpeisiisi? Vai kaipaako moottoripyöräsi turvallista kausisäilytyspaikkaa? Hehu Oy tarjoaa vuokralle edullista varastotilaa sekä kausisäilytyspaikkoja sisä- ja ulkohalleista aidatulla ja suojaisalla tontilla Maaningalla. Vuokraamme tilaa sekä yksityisasiakkaiden että yritysten vaihteleviin tarpeisiin.

Vuokravarasto tarpeesi mukaan

Vuokravarasto on mainio vaihtoehto monenlaiseen säilytystarpeeseen esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä. 800 neliön varastohallistamme löytyy juuri sopivan kokoinen varastotila tarpeeseesi – vuokratessasi varaston Hehu Oy:ltä et koskaan maksa turhasta tilasta. Mikäli sopivaa varastoa ei löydy, valmistamme sen tilauksesta.

 

Varastokopin minimikoko on 4 neliötä. Tarjoamme varastotilaa vuokralle sekä tilapäiseen että pidempiaikaiseen käyttöön. Varastohallimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Maaningan kylässä, etäisyyttä Kuopioon on noin 40 kilometriä ja Siilinjärvelle noin 20 kilometriä.

Kun vuokraat varaston meiltä, saat tilan nopeasti käyttöösi ja pääsy varastollesi onnistuu joustavasti tarpeesi mukaan. Olemme tavoitettavissasi kello 9:00–22:00 viikon jokaisena päivänä.

Kysy lisää

Kausisäilytystilaa ajoneuvoille

Tarjoamme lisäksi vuokralle kausisäilytystilaa esimerkiksi erilaisten ajoneuvojen huolettomaan säilyttämiseen. Pienemmät ajoneuvot, kuten moottoripyörät ja moottorikelkat löytävät paikkansa suuresta sisähallistamme. Suuremmat ajoneuvot, kuten kesäautot, säilytämme ulkovarastossamme. Ulkovaraston pohja on asfaltoitu. Laaja, aidattu ja suojaisa tonttimme tarjoaa lisäksi runsaasti ulkotilaa esimerkiksi merikonttien, veneiden sekä matkailu- ja retkeilyautojen ja -vaunujen varastoimiseen tarpeesi mukaan.

Sovi vuokrauksesta

Vuokrahinnasto:

  • Lämmin halli

    10 €/m²/kk

  • Ulkovarasto

    8 €/m²/kk.

  • Pyydä tarjousta säilytyspaikoista tontillamme ottamalla meihin yhteyttä. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Lue myös vesijettivuokrauksesta