Ruiskutettava polyuretaanieriste – kestävä ratkaisu eristystarpeisiin

Pyydä tarjous

Etsitkö tehokasta ja varmaa ratkaisua eristystöihin? Hehu Oy esittelee uuden ruiskutettavan polyuretaanieristeen, joka tarjoaa nopean, kestävän ja tehokkaan eristyksen useisiin eri asumis- ja rakennuskohteisiin.


Palvelemme Maaningalta käsin – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Nopeutta ja ekologisuutta eristystöihin

Ruiskutettava polyuretaani on muovieriste, jolla voidaan tehdä ohuempia eristeratkaisuja kuin esimerkiksi solumuovi- tai villaeristeillä. Näin saadaan tiivis ja vedoton rakenne, joka kestää sukupolvelta toiselle.

 

Polyuretaanin ruiskutustekniikka on nopea ja kustannustehokas ratkaisu eristystöihin. PU-eriste valmistetaan ja ruiskutetaan asennuskohteessa
haluttuun eristepaksuuteen, jolloin se toimii täysin saumattomana lämmöneristeenä. Polyuretaanin muihin hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa homehtumaton ja vettä imemätön eriste. Oikein ja huolella tehdyn eristyksen avulla voidaan välttää rakennus- ja asumiskohteiden homehtumisesta koituvat ennenaikaiset ongelmat.

 

PU-eriste on myös ekologinen ratkaisu: luonnonvarat säästyvät 100-kertaisesti  eristeen valmistamiseen nähden. Lisäksi rakenteista puretut polyuretaanieristeet voidaan polttaa energiaksi joko lajitellun jätteen tai sekajätteen polttolaitoksissa.

Kysy lisää

Ruiskutettava PU-eriste sopii sekä uudis- että korjausrakentamiseen

Polyuretaanieriste on tehokas ja yleisesti rakentamisessa ja teollisuudessa käytetty aine jo yli 30 vuoden ajan. Ruiskutettava polyuretaani on erinomainen ratkaisu niin uudis- kuin korjausrakentamisen tarpeisiin. Se sopii esimerkiksi kerros-, omakoti- ja rivitaloihin sekä teollisuuden kohteisiin ja julkisiin rakennuksiin. Eristeen käyttökohteita ovat muun muassa katot, ylä- ja alapohjat, ulkoseinät sekä vintit ja kellarit.

 

Haluatko lisätietoja ruiskutettavasta polyuretaanieristeestä? Ota rohkeasti yhteyttä meihin, ja anna asiantuntevan tiimimme auttaa sinua parhaan eristysratkaisun valinnassa. Annamme mielellämme lisätietoja ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!